Vergelijk cateraars in 3 stappen:
1. Zoek cateraars
Vind geschikte cateraars.
2. Vraag offertes aan
Vul uw wensen in.
3. Vergelijk de offertes
Vergelijk en kies wat bij u past.
looking glass

Vergelijk cateraars in Amsterdam.

Vraag nu vrijblijvend tot 5 offertes aan!
Keukens:
Aantal personen:
» Verder
catering Amsterdamcateraars
Tevreden zakelijke gebruikers:

Catering in Amsterdam

Bezoekers van Catering-Regelen.nl uit de regio Amsterdam (767650 inwoners) houden vooral van de Nederlandse keuken voor verjaardag en kiezen het vaakst warm buffet. 71 procent van de bezoekers in Amsterdam zoeken op de Nederlandse keuken, 40 procent de Mediterraanse keuken en 23 procent de Aziatische keuken. De populairste gelegenheden in Amsterdam waarvoor men een catering zoekt zijn verjaardag, bedrijfsfeest en bruiloft. Het gemiddeld aantal gasten is 110, wat relatief hoog is voor de provincie Noord-Holland (waar het gemiddelde 74 is). In Amsterdam bestellen bezoekers vooral warm buffet, koud buffet en bittergarnituur.

Een goede samenwerking met uw cateraar in Amsterdam

Mede vanwege de internationale bekendheid van de hoofdstad vinden er het hoogste aantal bedrijfsevenementen plaats in Amsterdam en omgeving. Het is dan ook geen verrassing dat bedrijfscatering ook veel vaker voorkomt.

Alle soorten catering van elke keuken in de wereld is in Amsterdam te regelen. Of u nu warme of koude buffetten voor partycatering zoekt, de gehele catering voor een bruiloft moet regelen, biologische catering zoekt of een high tea organiseert, er is aanbod in overvloed. Om alvast een goede eerste indruk te krijgen kunt u via Catering-Regelen eenvoudig alvast een aantal offertes aanvragen van Amsterdamse cateraars. Wij hebben voor u in totaal 15 cateraars geselecteerd die in de regio Amsterdam opereren, elk met hun eigen specialiteiten en unieke aanbod.

Hoe te werken met een cateringbedrijf

Wanneer u uw evenement organiseert in Amsterdam, is het waarschijnlijk dat u een groot deel van uw tijd besteed aan de samenwerking met uw cateraar. De ontwikkeling van een gezonde samenwerking met uw cateraar zal er voor zorgen dat alles naar wens verloopt en u en uw gasten tevreden zullen zijn.

Wanneer de tijd aanbreekt dat u contact heeft met cateraars in Amsterdam, is het aan te raden de grote lijnen van uw budget al uitgedacht te hebben. Neem de potentiele extra kosten voor eventuele extra services van uw evenement in oogschouw, zoals bezorging, live cooking, schoonmaken of het tijdstip van uw catering in Amsterdam. Voor grote evenementen wilt u het voedsel van de cateraars misschien zelfs eerst testen.

Zodra u een cateringdienst in regio Amsterdam heeft gekozen, is het een goed idee om een maand van tevoren te checken bij uw cateraar in Amsterdam of alles volgens planning verloopt. Ga met de cateraar weer door het menu om er voor te zorgen dat er geen fouten gemaakt zijn, en maak eventueel last-minute veranderingen in de planning. Een week voor uw evenement loopt u door de gastenlijst om een laatste telling te doen van het aantal gasten, en contacteer gasten waarvan u nog geen respons hebt ontvangen, zodat u en uw cateraar een exacter plaatje hebben van de benodigdheden.

Tijdens het evenement kunt u gerust contact houden met uw catering-leverancier om te kijken of alles nog loopt zoals het moet lopen, of als u direct betrokken bent bij de festiviteiten en te druk bent, kunt u iemand aanstellen die u vertrouwt en met de cateraar communiceert. Het is echter af te raden de cateraar te micro-managen; de professionaliteit van uw catering Amsterdam zal zorg dragen voor uitvoering de details, en zal normaliter problemen zelf afwikkelen.

Wanneer u evenement is beëindigd, overweeg dan het personeel te fooien als een bedankje voor het harde werk. Als u tevreden bent met het werk van de catering van uw evenement in Amsterdam, toon dan uw waardering door het schrijven van een recensie of een beoordeling, die de cateraar weer kan gebruiken in de toekomst. Voor elke rede die u minder tevreden maakt over de catering in Amsterdam die u ontving, maak een afspraak met de cateraar en bespreek het probleem in de week na het evenement. De meeste cateraars krijgen hun klanten via mond-op-mond reclame, en zullen er dus alles aan doen om hun diensten naar de klant te verbeteren.

Beoordelingen

Door Mev. A. van Brakel, Woerden
We zijn zeer tevreden over het gekozen bedrijf.
Door Wetzels, Geldrop
Goed contact gehad. Reageerden snel op vragen via mail.
Door S.N. Pavicic, Voorst
Uitstekend verzorgd en alles volgens afspraak geregeld.

Voorbeeldaanvragen

Uitgeserveerd diner, Italiaans.
Voor onze trouwerij hebben wij catering nodig, voor ontvangst in de middag, voor bij de bruidstaart, receptie, diner gelijktijdig met feest. eigenlijk gehele verzorging drank en eten.
Graag uw offerte voor een verjaardagsfeest waar wij graag tussen . en . diverse kleine en middelgrote hapjes (warm en koud) in lopend buffetvorm willen bieden aan de gasten.
X vegetarisch, x veganistisch
Kinderfeestje van mijn tweeling worden in december jaar.
Jr getrouwd locatie Waddinxveen
Bbq party