Vergelijk cateraars in 3 stappen:
1. Zoek cateraars
Vind geschikte cateraars.
2. Vraag offertes aan
Vul uw wensen in.
3. Vergelijk de offertes
Vergelijk en kies wat bij u past.
looking glass

Vergelijk cateraars in Den Haag.

Vraag nu vrijblijvend tot 5 offertes aan!
Keukens:
Aantal personen:
» Verder
catering Den Haagcateraars
Een greep uit de aangesloten cateraars:
Tevreden zakelijke gebruikers:

Catering in Den Haag

Bezoekers van Catering-Regelen.nl uit de regio Den Haag (439495 inwoners) houden vooral van de Nederlandse keuken voor verjaardag en kiezen het vaakst warm buffet. 73 procent van de bezoekers in Den Haag zoeken op de Nederlandse keuken, 41 procent de Mediterraanse keuken en 22 procent de Aziatische keuken. De populairste gelegenheden in Den Haag waarvoor men een catering zoekt zijn verjaardag, bedrijfsfeest en bruiloft. Het gemiddeld aantal gasten is 112, wat relatief hoog is voor de provincie Zuid-Holland (waar het gemiddelde 69 is). In Den Haag bestellen bezoekers vooral warm buffet, koud buffet en andere catering.

De regio Rotterdam daarentegen heeft gemiddeld 80 gasten en eten vaker Aziatisch. De populairste gelegenheid zijn daar verjaardag, bruiloft en bedrijfsfeest. De populairste soort catering in Rotterdam is warm buffet, gevolgd door koud buffet en amuses / hapjes.

Een goede samenwerking met uw cateraar in Den Haag

Catering-Regelen heeft heeft een uitgebreide dekking voor de regio Den Haag en omstreken. Voor Haagse bedrijfsevenementen, feesten en bruiloften is er voor ieder wat wils. Om een goed beeld te krijgen wat cateringbedrijven in Den Haag u te bieden kunnen hebben kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Hoe te werken met een cateringbedrijf

Wanneer u uw evenement organiseert in Den Haag, is het waarschijnlijk dat u een groot deel van uw tijd besteed aan de samenwerking met uw cateraar. De ontwikkeling van een gezonde samenwerking met uw cateraar zal er voor zorgen dat alles naar wens verloopt en u en uw gasten tevreden zullen zijn.

Wanneer de tijd aanbreekt dat u contact heeft met cateraars in Den Haag, is het aan te raden de grote lijnen van uw budget al uitgedacht te hebben. Neem de potentiele extra kosten voor eventuele extra services van uw evenement in oogschouw, zoals bezorging, live cooking, schoonmaken of het tijdstip van uw catering in Den Haag. Voor grote evenementen wilt u het voedsel van de cateraars misschien zelfs eerst testen.

Zodra u een cateringdienst in regio Den Haag heeft gekozen, is het een goed idee om een maand van tevoren te checken bij uw cateraar in Den Haag of alles volgens planning verloopt. Ga met de cateraar weer door het menu om er voor te zorgen dat er geen fouten gemaakt zijn, en maak eventueel last-minute veranderingen in de planning. Een week voor uw evenement loopt u door de gastenlijst om een laatste telling te doen van het aantal gasten, en contacteer gasten waarvan u nog geen respons hebt ontvangen, zodat u en uw cateraar een exacter plaatje hebben van de benodigdheden.

Tijdens het evenement kunt u gerust contact houden met uw catering-leverancier om te kijken of alles nog loopt zoals het moet lopen, of als u direct betrokken bent bij de festiviteiten en te druk bent, kunt u iemand aanstellen die u vertrouwt en met de cateraar communiceert. Het is echter af te raden de cateraar te micro-managen; de professionaliteit van uw catering Den Haag zal zorg dragen voor uitvoering de details, en zal normaliter problemen zelf afwikkelen.

Wanneer u evenement is beëindigd, overweeg dan het personeel te fooien als een bedankje voor het harde werk. Als u tevreden bent met het werk van de catering van uw evenement in Den Haag, toon dan uw waardering door het schrijven van een recensie of een beoordeling, die de cateraar weer kan gebruiken in de toekomst. Voor elke rede die u minder tevreden maakt over de catering in Den Haag die u ontving, maak een afspraak met de cateraar en bespreek het probleem in de week na het evenement. De meeste cateraars krijgen hun klanten via mond-op-mond reclame, en zullen er dus alles aan doen om hun diensten naar de klant te verbeteren.

Beoordelingen

Door Mev. A. van Brakel, Woerden
We zijn zeer tevreden over het gekozen bedrijf.
Door Wetzels, Geldrop
Goed contact gehad. Reageerden snel op vragen via mail.
Door S.N. Pavicic, Voorst
Uitstekend verzorgd en alles volgens afspraak geregeld.

Voorbeeldaanvragen

Graag ook offerte zonder tafels,lakens,bestek
Jarig jubileum van medewerker