Vergelijk cateraars in 3 stappen:
1. Zoek cateraars
Vind geschikte cateraars.
2. Vraag offertes aan
Vul uw wensen in.
3. Vergelijk de offertes
Vergelijk en kies wat bij u past.
looking glass

Vergelijk cateraars in Utrecht.

Vraag nu vrijblijvend tot 5 offertes aan!
Keukens:
Aantal personen:
» Verder
catering Utrechtcateraars
Een greep uit de aangesloten cateraars:
Tevreden zakelijke gebruikers:

Catering in Utrecht

Bezoekers van Catering-Regelen.nl uit de regio Utrecht (244095 inwoners) houden vooral van de Nederlandse keuken voor verjaardag en kiezen het vaakst warm buffet. 82 procent van de bezoekers in Utrecht zoeken op de Nederlandse keuken, 44 procent de Mediterraanse keuken en 24 procent de Aziatische keuken. De populairste gelegenheden in Utrecht waarvoor men een catering zoekt zijn verjaardag, bedrijfsfeest en bruiloft. Het gemiddeld aantal gasten is 66, wat relatief hoog is voor de provincie Utrecht (waar het gemiddelde 62 is). In Utrecht bestellen bezoekers vooral warm buffet, koud buffet en catering met bediening.

Een goede samenwerking met uw cateraar in Utrecht

De Domstad heeft een uitbreid aanbod aan cateraars. Vanwege de centrale ligging kunnen veel cateringbedrijven in Utrecht leveren. Van verjaardagen en bruiloften tot zakelijke evenementen en wat voor soort wensen u ook heeft, er is altijd wel een cateraar in Utrecht die dit kan leveren. Vul het formulier in en ontdek ons Utrechtse cateringaanbod.

Hoe te werken met een cateringbedrijf

Wanneer u uw evenement organiseert in Utrecht, is het waarschijnlijk dat u een groot deel van uw tijd besteed aan de samenwerking met uw cateraar. De ontwikkeling van een gezonde samenwerking met uw cateraar zal er voor zorgen dat alles naar wens verloopt en u en uw gasten tevreden zullen zijn.

Wanneer de tijd aanbreekt dat u contact heeft met cateraars in Utrecht, is het aan te raden de grote lijnen van uw budget al uitgedacht te hebben. Neem de potentiele extra kosten voor eventuele extra services van uw evenement in oogschouw, zoals bezorging, live cooking, schoonmaken of het tijdstip van uw catering in Utrecht. Voor grote evenementen wilt u het voedsel van de cateraars misschien zelfs eerst testen.

Zodra u een cateringdienst in regio Utrecht heeft gekozen, is het een goed idee om een maand van tevoren te checken bij uw cateraar in Utrecht of alles volgens planning verloopt. Ga met de cateraar weer door het menu om er voor te zorgen dat er geen fouten gemaakt zijn, en maak eventueel last-minute veranderingen in de planning. Een week voor uw evenement loopt u door de gastenlijst om een laatste telling te doen van het aantal gasten, en contacteer gasten waarvan u nog geen respons hebt ontvangen, zodat u en uw cateraar een exacter plaatje hebben van de benodigdheden.

Tijdens het evenement kunt u gerust contact houden met uw catering-leverancier om te kijken of alles nog loopt zoals het moet lopen, of als u direct betrokken bent bij de festiviteiten en te druk bent, kunt u iemand aanstellen die u vertrouwt en met de cateraar communiceert. Het is echter af te raden de cateraar te micro-managen; de professionaliteit van uw catering Utrecht zal zorg dragen voor uitvoering de details, en zal normaliter problemen zelf afwikkelen.

Wanneer u evenement is beëindigd, overweeg dan het personeel te fooien als een bedankje voor het harde werk. Als u tevreden bent met het werk van de catering van uw evenement in Utrecht, toon dan uw waardering door het schrijven van een recensie of een beoordeling, die de cateraar weer kan gebruiken in de toekomst. Voor elke rede die u minder tevreden maakt over de catering in Utrecht die u ontving, maak een afspraak met de cateraar en bespreek het probleem in de week na het evenement. De meeste cateraars krijgen hun klanten via mond-op-mond reclame, en zullen er dus alles aan doen om hun diensten naar de klant te verbeteren.

Beoordelingen

Door Mev. A. van Brakel, Woerden
We zijn zeer tevreden over het gekozen bedrijf.
Door Wetzels, Geldrop
Goed contact gehad. Reageerden snel op vragen via mail.
Door S.N. Pavicic, Voorst
Uitstekend verzorgd en alles volgens afspraak geregeld.

Voorbeeldaanvragen

Bruiloftscatering. . uur lang warm buffet en hapjes (tapas-achtig). Allemaal vegetarisch. Leuk als de gerechten winters zijn, bijvoorbeeld stoofpeertjes, stamppotjes etc. De bruiloft vindt plaats in Utrecht (we zijn zelf woonachtig in Leiden).
BBQ voor ouderen in een woongroep